Vinduespudser på Fyn

Vinduespudser i Ringe

Naboens Hjælper er din vinduespudser på Fyn, og vi kommer gerne ud og sørger for skinnende rene vinduer hos dig. Vi hjælper både private og erhverv, der har brug for en ekstra hånd til at få vasket og pudset vinduerne.

Har du brug for en professionel og grundig vinduespudser på Fyn, så er vi klare til at rykke ud og sikre dig rene og flotte vinduer.

Vinduespudsning eller vinduesvask på Fyn?

Hos Naboens Hjælper kan du både få hjælp med vinduespudsning og vinduesvask. Forskellen er, at vi ved en vinduespudsning ikke vasker rammen, som vi derimod gør ved en vinduesvask.

En vinduespudsning klarer vi på gammeldags manér med en skraber, og hvor alle kanter efterfølgende bliver tørret af.

Ved vinduesvask anvender vi helt rent vand uden kalk og lignende, så du undgår generende striber på vinduet efter vask. Og vi tager også rammen, så hele vinduet er vasket rent. Vores vinduesvask er vores billigste løsning, hvis du skal bruge en vinduespudser på Fyn.

Hold solcellerne rene med solcelle vask

Har du solceller, ved du måske også, at de indimellem skal rengøres, så de bedst muligt kan fange solens stråler. Vi tilbyder derfor solcelle vask, hvor vi kommer ud og klarer rengøring af solcellerne. Så er de rene, og kan suge mest mulig energi ud af solen i løbet af dagtimerne.

Tag kontakt til vinduespudser på Fyn

Vi kommer rundt på hele Fyn, når vi besøger vores kunder og leverer veludført arbejde og god service. Hvis du har særlige ønsker til, hvordan arbejdet skal klares, eller hvornår vi skal komme forbi, kan vi altid tilpasse os dine ønsker og din kalender.

Vil du bestille vinduespudser på Fyn, så tøv ikke med at række ud. Vi finder altid en god løsning til dig, så du kan slippe for besværet og overlade det i vores professionelle hænder.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 60 21 16 30 eller ved at sende en e-mail til naboenshjaelper@gmail.com. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her

[forminator_form id=”206″]

Previous slide
Next slide