Vinduespudser

Din vinduespudser i Svendborg og på resten af Fyn

Trænger dine vinduer til en grundig vask? Og vil du gerne finde en professionel vinduespudser, der kan klare jobbet? Naboens Hjælper er din vinduespudser i Svendborg, Ringe og på resten af Fyn. Vi kommer altid ud og leverer et lækkert og rent resultat – helt uden besvær for dig.

Vi sørger for skinnende rene vinduer

Hos Naboens Hjælper tilbyder vi to forskellige typer af rengøring af vinduer; vinduespudsning og vinduesvask.

Vinduespudsning

Hvis du ønsker en klassisk vinduespudsning med skraber, så kommer vi ud og klarer det. Ved en vinduespudsning kan du forvente skinnende rene vinduer, og alle kanter bliver tørret af.

Vinduesvask

Vi tilbyder også en vinduesvask, hvor vi kommer hele vejen rundt, og også vasker vinduernes rammer. Ved vinduesvask anvender vi helt rent vand, der er renset for blandt andet kalk, så vandet ikke efterlader mærker eller striber på vinduerne.

Lad os klare solcelle vask

Vi kører ikke kun ud som professionel vinduespudser i Svendborg og på resten af Fyn. Du kan nemlig også få vores hjælp til at vedligeholde dine solceller med solcelle vask.

Solceller skal være fri for skidt, hvis de skal fungere effektivt. Derfor kan vi sørge for at rengøre din solceller, så de kan udnytte al solens energi, når det rammer overfladen.

Professionel vinduespudser i Svendborg

Som din vinduespudser i Svendborg er du sikker på, at dine vinduer er flotte og rene, når vi har været forbi. Og det er uanset, om du er privatperson eller en virksomhed, der har brug for vores hjælp.

Naboens Hjælper gør en dyd ud af at tilpasse os vores kunders ønsker. Har du særlige ønsker til, hvornår vi skal dukke op, eller vil du diskutere en arbejdsopgave med os, så kan du altid tage kontakt.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 60 21 16 30 eller ved at sende en e-mail til naboenshjaelper@gmail.com. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her


Previous slide
Next slide