Fliserens

Fliserens i Svendborg og på hele Fyn

Naboens hjælper er eksperter i fliserens i Svendborg, og vi kommer også gerne ud og sørger for en grundig og omhyggelig rens af din facade, fliser eller tag. Vi kører over hele Fyn, og vi har mange glade kunde, der vender tilbage igen og igen for vores gode og grundige service.

Fliserens og algebehandling giver længere levetid

Fliserens og algebehandling af terrasser, indkørsel, facade og tag er en løsning, der giver din bolig længere levetid og sørger for, at det ser godt ud udefra. Ved at fjerne mos, alger og lignende kan det ikke ødelægge overflader på tag, mursten eller andre materialer, så det holder i længere tid.

Effektiv og grundig fliserens og algebehandling

En fliserens starter med en grundig afrensning med højtryksrenser, hvor vi kan fjerne både skidt, mos og alger, men også fjerne flisepest inden algebehandling af fliser. Det sikrer, at vores algemiddel kan komme i bund og virke bedst muligt, så du får flotte fliser på terrassen eller indkørslen.

I vores arbejde anvender vi professionelle maskiner og miljøgodkendt algemiddel. Og til sidst forsegler vi overfladen med en nanoimprægnering, der forhindrer ny vækst af mos og alger.

Vi tilbyder også rens og algebehandling af tag og algebehandling af facade, hvis din bolig eller bygning trænger.

Få besøg af Naboens Hjælper

Vi finder altid en løsning, uanset hvordan din hverdag er. Når vi kommer forbi til en fliserens i Svendborg, vil du altid være informeret om dato og tidspunkt. Og vi kan tilpasse vores besøg, så vi kommer forbi, når det passer dig bedst.

Vil du have et uforpligtende tilbud på fliserens i Svendborg eller på Fyn, så kan du altid kontakte os. Vi vil altid gerne tale med dig, så vi sammen finder den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 60 21 16 30 eller ved at sende en e-mail til naboenshjaelper@gmail.com. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her

[forminator_form id=”206″]