Vinduespudser i Ringe

Vinduespudser i Ringe

Mangler du hjælp fra en dygtig vinduespudser i Ringe? Naboens Hjælper klarer vinduesvask og vinduespudsning i Ringe og på resten af Fyn – og vi hjælper også gerne dig med dine vinduer.

Få hjælp til rene vinduer

Naboens Hjælper er vinduespudser i Ringe og på resten af Fyn, og vi tilbyder to forskellige typer af rengøring af vinduer:

Vinduesvask

Vores billigste løsning er vores vinduesvask, hvis du vil have rene vinduer. Ved en vinduesvask kommer vi ud og vasker dine vinduer med helt rent og renset vand, der ikke indeholder kalk og andet, der kan give mærker efterfølgende. Vi vasker både selve vinduet og rammen omkring, så du får en grundig og flot løsning.

Vinduespudsning

Vi er din professionelle vinduespudser, og vi kan derfor også klare en klassisk vinduespudsning med skraber. Ved en vinduespudsning vasker og skraber vi vinduerne rene, og vi aftørrer også kanterne. Det giver et flot slutresultat, og som din vinduespudser i Ringe, kan du forvente høj kvalitet og god service.

Naboens Hjælper klarer også solcelle vask

Solceller vil med tiden blive beskidte, og det kan forringe deres evne til at optage solens stråler og omdanne dem til energi. Derfor skal de med jævne mellemrum vaskes, og hos Naboens Hjælper kommer vi gerne ud til dig, og klarer solcelle vask.

Vi har styr på, hvordan vi effektivt rengør solcellerne, så du får fuldt udbytte af dem, og vi kan lave en fast aftale om løbende vedligeholdelse, hvis du ønsker.

Kontakt din vinduespudser i Ringe i dag

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål til vores service, eller du vil bestille tid til en vinduesvask eller vinduespudsning. Du kan altid ringe eller skrive, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til rene og funktionelle solceller eller vinduer. Så vender vi tilbage med et fyldestgørende svar og et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 60 21 16 30 eller ved at sende en e-mail til naboenshjaelper@gmail.com. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her

[forminator_form id=”206″]

Previous slide
Next slide