Fliserens på Fyn

Professionel fliserens på Fyn

Få bugt med alger, mos og flisepest

Fliserens er en effektivt løsning, når din terrasse, indkørsel, gangstier eller lignende er blevet angrebet af alger, mos og flisepest. Trænger dine fliser, dit tag eller facade til en grundig rens og forebyggende algebehandling, kører Naboens Hjælper ud og laver fliserens på Fyn.

Vedligehold med fliserens og algebehandling

Algebehandling af tag, facade og fliser kan gøre den helt store forskel på, hvordan din bolig tager sig ud. Det er dog også med til at forlænge levetiden, når alger, mos og andet ikke kan erodere overfladen. Det gælder både for terrassens fliser, taget, der er afgørende for din bygnings sundhed, men også facadens konstruktion.

Når du bestiller en fliserens på Fyn, her hos os, får du 10 års garanti, når vi har klaret fliserens, algebehandling og imprægnering af dine fliser, tag eller facade. Det er dog afgørende, at du vedligeholder med en årlig algebehandling igennem hele garantiperioden. Vi kan med fordel lave en fast aftale.

Algebehandling af fliser, facade og tag

Vi sikrer en effektiv proces, der sørger for, at vores fliserens eller angebehandling af tag og facade resulterer i det mest optimale resultat.

Først renser vi overfladen grundigt med en højtryksrenser, der fjerner mos, flisepest og alger. På den måde har vi en ren overflade, inden vi behandler fliserne med miljøgodkendt algemiddel, så der ikke kommer ny vækst.

Til sidst imprægnerer vi overfladen med en særlig nanoimprægnering, så den er mere modstandsdygtig overfor nye angreb.

Naboens Hjælper klarer fliserens på Fyn

Hos Naboens Hjælper kan du få professionel hjælp til at få bugt med mos, alger og flisepest med professionel algebehandling af facade, tag og fliserens på Fyn. Vi vil gerne hjælpe dig, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller vil have et tilbud på professionel fliserens.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 60 21 16 30 eller ved at sende en e-mail til naboenshjaelper@gmail.com. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her


Previous slide
Next slide